Canto rinato in Bad Arolsen

 

 

Dagelijkse zaken

Canto Rinato heeft als muzikaal leider en dirigent Anton Kropivšek. Als oprichter van het koor en als dirigent heeft hij de belangrijke taak, zoniet de belangrijkste taak van het vocaal ensemble, om de richting van het koor op muzikaal gebied te bepalen. Hij weet en voelt precies aan welke werken geschikt zijn voor het koor en welke werken beantwoorden aan de interesse van ons publiek.

Hij heeft uiteraard ondersteuning nodig. Want rond het koor dienen ook veel praktische zaken geregeld te worden. Ilona Beaumont heeft als voorzitter de leiding en is verantwoordelijk voor het secretariaat.

Ariane Otermans zorgt ervoor dat de financiële administratie in orde is. Dit dagelijks bestuur wordt ondersteund door 3 bestuursleden: Michael Claessens (PR), Maurice Benders en Jan Nauts. Wanneer u contact wilt opnemen met Canto Rinato kunt u een bericht sturen naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                     u schrijft dan naar Ilona Beaumont 

              

                                                                                                                                        

Binnenkort:

Geen evenementen