Dagelijkse zaken

Canto Rinato heeft als muzikaal leider en dirigent Anton Kropivšek. Als oprichter van het koor en als dirigent heeft hij de belangrijke taak, zo niet de belangrijkste taak van het vocaal ensemble, om de richting van het koor op muzikaal gebied te bepalen. Hij weet en voelt precies aan welke werken geschikt zijn voor het koor en welke werken beantwoorden aan de interesse van ons publiek.

Hij heeft uiteraard ondersteuning nodig. Want rond het koor dienen ook veel praktische zaken geregeld te worden. Maurice Benders heeft als voorzitter de leiding, en Sonja Arpots is verantwoordelijk voor het secretariaat.

Leonne Ariaans zorgt ervoor dat de financiële administratie in orde is. Dit dagelijks bestuur wordt ondersteund door 3 bestuursleden: Michael Claessens (PR), Ariane Otermans en Jan Nauts.

Wanneer u contact wilt opnemen met Canto Rinato kunt u een bericht sturen naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. u schrijft dan naar Sonja Arpots (secretaris)

 

 

Agenda

Geen evenementen

10 april requiem van faure


© Canto Rinato 2022