Het Vocaal Ensemble Canto Rinato heeft dus nog een jonge historie

Desondanks heeft het ensemble inmiddels een bijzondere plaats in de koorwereld weten te veroveren.
De close harmony klanken, de stilte tussen de gezongen noten, de muziek achter de noten, de perfectie van de uitvoeringen, zij zorgen ervoor dat Canto Rinato inmiddels het hart van vele liefhebbers heeft weten te bereiken.
Succesvolle optredens in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Slovenië staan op het cv. Canto Rinato bestaat uit een 24-tal dames en heren, afkomstig uit heel Limburg, die met veel toewijding en passie de muziek achter de noten willen ontdekken om vervolgens de muzikale emoties met het publiek te delen. De partituren worden met zorg voor het kleinste muzikale detail gezongen en voor de luisteraar is het een bijzondere ervaring dit ensemble muzikaal te ontmoeten. De keuze van hun muziek is onderscheidend en exclusief.

Laat u verrassen, door al het mooie, dat Canto Rinato te bieden heeft. Wij verheugen ons op uw bezoek en zullen er alles aan doen, dat u het bezoek de moeite waard zult vinden. Wij zijn op zoek naar nieuwe koorzangers! Ben jij een diepe bas, bariton of sopraan?
Je bent welkom in de FaSiLa zaal in Schinveld vanaf 10:00 u. Zoek je een nieuwe muzikale uitdaging? Kun je toevallig ook zelfstandig muziek instuderen en heb je een geschoolde stem? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-26795444

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om een van onze concerten te bezoeken, dan kunt u toch van onze muzikale kwaliteiten genieten door onze in 2015 verschenen kerst-CD "Hodie Christus Natus Est" te kopen. Bezoek hiervoor het blokje nieuws.

 

 

 

Agenda

Geen evenementen

10 april requiem van faure


© Canto Rinato 2022